Co się dzieje ze stronką?

Rozmowy nie na temat
Awatar użytkownika
krzmaz7

Co się dzieje ze stronką?

Post autor: krzmaz7 »

Zaczeliśmy remont zetorka i chciałem zadać kilka pytań i pokazać nowe fotki ale od jakiegoś czasu zamiast stronki o każdej porze dnia i nocy pokazywał sie mi następujący komunikat:

"Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

Czy to wina mojego łącza czy coś jest nie tak ze stronką. Jeżeli ktoś coś o tym wie i może mi pomóc to proszę o odpowiedź tu i na mojego maila (w razie gdybym nie mógł otworzyć stronki) krzmaz7@wp.pl.
Z góry dziękuje za pomoc i zapraszam do działu "warsztat" gdzie niedługo pojawi się nowy temat dotyczący remontu naszego zetorka.
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

RE: Co się dzieje ze stronką?

Post autor: Jacek ze Skansena »

Cześć takie problemy mają wszyscy w tym kraju. Nie martw się tym to mija. Sprawy techniczne, na które nie mamy wpływu. Teraz jest i jakiś czas będzie funkcjonowało. Podsyłaj fotki.
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

Ze stronką jest taka sprawa, że jeśli wyświetla się taki komunikat:
"Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

to oznacza, że skończył się limit transferu przyznany nam na dany miesiąc. Większą ilość musimy dokupić. Często bywa tak, że jak się skończy to akurat mnie nie ma w takim miejscu gdzie mogę domówić transfer albo najzwyczajniej w świecie o tym nie wiem bo jestem z dala od kompa. A jak już napiszę to oni też nie zawsze od razu ten limit zwiększą. A na zapas tego nie robimy, bo utrzymanie stronki trochę kosztuje a płacimy za wszystko z własnej kieszeni - tj. administratorzy.

Odnośnie błędów to proszę nie wszczynać kłótni i dyskusji. Temat problemów z błędami jest nieunikniony, ale nie ma litości dla dyslektyków bo jest np. Firefox. Koniec.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Post autor: Jacek ze Skansena »

No to jest odpowiedź. Czy już wszyscy zatrybili? Jakby ktoś siedział non stop to byłoby mniej takich przerw ale jak sami wiecie zycie nie zawsze pozwala na takie siedzenie.
ODPOWIEDZ